Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Έρχονται οι Διαγωνισμοί του "Movie Geek (in Greek)" !!!!!


Τί σόι κινηματογραφικό blog θα ήμασταν, αν δεν σας δίναμε και μερικές ταινίες από τις αγαπημένες μας (και ελπίζουμε και δικές σας) για να έχετε να βλέπετε όποτε η τηλεόραση δείχνει χαζομάρες; (δηλαδή, στο 98% του 24ώρου...)

Μόλις, λοιπόν, το Facebook group του blog ξεπεράσει τα 100 μέλη, θα ξεκινήσουν από το blog διαγωνισμοί διάρκειας 5 ημερών ο καθένας. Το concept είναι απλό: Σας λέμε μία ατάκα από ταινία, μας λέτε (στο mail επικοινωνίας του blog) από ποιά ταινία είναι, μπαίνετε στην κλήρωση για ένα αυθεντικό DVD. Για παράδειγμα, ας "κάψουμε" μία πολύ εύκολη ατάκα: "I'll be back..." Αν μας απαντήσετε "Terminator" ή "Εξολοθρευτής" μπήκατε στην κλήρωση. Αν είστε ο μόνος που το βρήκε, κερδίσατε! Τόσο απλά! Η κλήρωση θα γίνεται την επόμενη της λήξης κάθε πενθήμερου διαγωνισμού, το όνομα του νικητή θα ανακοινώνεται με update στο θέμα, και τα έξοδα αποστολής δικά μας! Μην περιμένετε, όμως, να σας στείλουμε και ποπκορν ή πατατάκια...

Κάντε, λοιπόν, invite και τους φίλους σας στην σελίδα του "Movie Geek (in Greek)" στο Facebook (ή κάντε και εσείς like, αν δεν έχετε ήδη κάνει, στο like box που βλέπετε πάνω δεξιά στη σελίδα) και μόλις γίνουμε 100, ξεκινάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου