Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

"Due Date" με τους Zach Galifianakis και Robert Downey Jr.


Μετά το "Hangover", όπου έκλεψε την παράσταση, ο αγαπημένος (πατριώτης, κιόλας) κωμικός Zach Galifianakis επιστρέφει τον Δεκέμβριο φέρνοντας μαζί του ενισχύσεις:
τον Robert Downey Jr! Οι δυό τους συμπρωταγωνιστούν στο "Due Date", την νέα κωμωδία του σκηνοθέτη του "Hangover" Todd Philips.

O Peter Highman (Downey) είναι ο μέλλων μπαμπάς που του μένουν μόνο 5 μέρες ως την ημερομηνία που περιμένει να γεννήσει η γυναίκα του. Ξεκινώντας, όμως, το ταξίδι του από την Ατλάντα όπου δουλεύει για να βρεθεί στο πλευρό της, η τυχαία συνάντησή του με τον Ethan Tremblay (Galifianakis), έναν φιλόδοξο ερασιτέχνη ηθοποιό, τους αναγκάζει να ταξιδέψουν μαζί οδικώς, καταστρέφοντας ένα σωρό αυτοκίνητα και ο ένας τα νεύρα του άλλου.

Η υπόθεση μπορεί να θυμίζει το "Planes, Trains and Automobiles" με τον Steve Martin, αλλά περιμένουμε εναγωνίως να δούμε το δίδυμο Galifianakis-Downey, καθώς ο πρώτος καθιερώθηκε, πλέον, ως η νέα δύναμη στην κωμωδία ενώ ο δεύτερος μετά από μία σειρά σούπερ-επιτυχημένων ταινιών (τα 2 "Iron Man", το "Sherlock Holmes") φαίνεται σαν να μην υπάρχει περίπτωση να διαλέξει "φόλα" ταινία για να εμφανιστεί.

Δείτε το trailer του "Due Date":

1 σχόλιο:

  1. Είδα το Due Date εχθές. Έχει δυο-τρεις τραβηγμένες σκηνές, αλλά οι σουρεάλ εκφράσεις του Γαλιφιανάκη είναι όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή